Wilt u graag weer kunnen fietsen? Dat kan!

Heeft U zich al ingeschreven voor onze nieuwsbrief? Dat kan via ons contactformulier.

NIEUWS


Terug naar overzicht

24-06-2019

Donatie MKB Duiven

Het initiatief van Gerard Rutgers om Stichting Fietsmaatjes Duiven.nl op te richten, heeft een steuntje in de rug gekregen met een donatie van 250 euro van MKB Duiven.

Gerard Rutgers wil de stichting samen met anderen oprichten en vervolgens proberen geld voor een duofiets met elektrische trapondersteuning bijeen te krijgen. Daarmee kunnen ritjes worden gemaakt met ouderen, zieken en eenzamen. Zijn eerste oproep in de Duivenpost heeft tot enkele reacties geleid. Rutgers: "Ik heb die mensen individueel gesproken en nu gaan we samen overleggen hoe we verder komen. Ik hoop trouwens dat nog meer vrijwilligers zich aansluiten. We zijn nog met te weinig."

Als de stichting een feit is kan gebruik worden gemaakt van de kennis en expertise van de landelijke organisatie Fietsmaatjes.nl. Bovendien kan dan meer serieus worden begonnen met het inzamelen van geld. Een duofiets met trapondersteuning kost al gauw 12.000 euro. Gerard Rutgers: "De donatie van MKB Duiven is een mooi gebaar, maar daarmee zijn we er nog lang niet. Er zijn wel toezeggingen. Ik verwacht dat die hard worden gemaakt als we een officiële stichting zijn."

 donatie mkb duiven.jpg


Terug naar overzicht


 
 
 
E-mailen
Bellen
Instagram