DUO-FIETSEN IETS VOOR U ?


Ook in deze corona tijd kunnen we verantwoord duo-fietsen!

Naast het duo-fietsen voor echtparen en huisgenoten  is het ook mogelijk om samen met een vrijwilliger te gaan duo-fietsen! 

Onze duo-fiets is hiervoor speciaal uitgerust met een zogeheten tussenscherm. Dit volledig transparante scherm tussen de vrijwilliger en de deelnemer geeft een voldoende  en veilige bescherming i.v.m. corona. Daarnaast hanteren wij een hygiëne-protocol. Zo worden voor en na het fietsen alle contactdelen schoongemaakt en dragen we een mondkapje als de deelnemer geholpen dient te worden bij het op- en afstappen.DEELNEMER

Er weer lekker op uit willen met de fiets, maar het kan (even) niet meer zelfstandig? Dan biedt de duo-fiets u de mogelijkheid!

< lees verder >

VRIJWILLIGER

Mag je graag fietsen en wil je ook voor je medemens iets betekenen? Dan biedt de duo-fiets de ideale oplossing!

< lees verder >DE DUO-FIETS

SAMEN MOBIEL

Als zelfstandig fietsen niet meer gaat of u voelt zich eenzaam,  u zou graag weer in de buitenlucht de wind door de haren willen voelen, u heeft behoefte aan sociale contacten, dan is de  duo-fiets de oplossing: samen op pad met een vrijwilliger.

De duo-fiets beschikt over elektrische trapondersteuning, instelbare comfortabele stoelen en kan op verschillende manieren -op maat- ingesteld worden. Meefietsen, extra ondersteuning bij het trappen of gewoon even de voeten op een voetenplankje, het is mogelijk. 

Is uw belangstelling gewekt?

 Klik hier om naar onze contactpagina te gaan.  

Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op voor een gesprek en een proefrit!

  • banner_samenopduofiets
  • banner (2)
  • DSC_4380
  • DSC_4399
  • Duo-Fietsmaatjes-HighRes-9
  • Duo-Fietsmaatjes - Duo-Fietsmaatjes-HighRes-16

 NIEUWS 

SPONSORING & DONATIES

Fiets jij mee voor DuoFietsmaatjes? 

Doe mee aan de #FietsChallengeA12 van #A12SlimReizen, dé fietsactie voor De Liemers en omgeving. Fiets je fit en fris en maak meters voor het goede doel. Bekijk onze video: https://bit.ly/3CaqKVJ

Sponsors en donateurs maken het mogelijk om deelnemers en vrijwilligers samen op de duo-fiets plezier te laten beleven.

U kunt ons helpen, hoe?

< lees verder >


 

DuoFietsmaatjes één van de goede doelen Fietschallenge A12

Op 31 mei jl. was Duo-Fietsmaatjes aanwezig bij het startschot voor de Fietschallenge A12! Deze challenge is dé fietsactie speciaal voor werknemers en andere woon-werkreizigers in en rondom de Liemers <lees verder>


Duuve te gek

Om alvast te noteren in uw agenda: zondag 26 september 2021 is er weer Duuve te gek! Wij zijn die dag aanwezig met onze duo-fiets!!
Week van de ontmoeting 30 september t/m 7 oktober 2021

Duo-Fietsmaatjes heeft zich aangemeld om deel te nemen aan de landelijke week tegen eenzaamheid. In deze week staat ontmoeting en verbinding centraal. Voor de inwoners van Duiven wordt "De week van de ontmoeting" georganiseerd. Meer informatie volgt in een later stadium.

 
 
 
E-mailen
Bellen
Instagram