DUO-FIETSEN IETS VOOR U ?
DE DUO-FIETS

SAMEN MOBIEL

Als zelfstandig fietsen niet meer gaat of u voelt zich eenzaam,  u zou graag weer in de buitenlucht de wind door de haren willen voelen, u heeft behoefte aan sociale contacten, dan is de  duo-fiets de oplossing: samen op pad met een vrijwilliger.

De duo-fiets beschikt over elektrische trapondersteuning, instelbare comfortabele stoelen en kan op verschillende manieren -op maat- ingesteld worden. Meefietsen, extra ondersteuning bij het trappen of gewoon even de voeten op een voetenplankje, het is mogelijk. 

Is uw belangstelling gewekt?

 Klik hier om naar onze contactpagina te gaan.  

Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op voor het maken van afspraak voor een proefrit!
DEELNEMER

Er weer lekker op uit willen met de fiets, maar het kan (even) niet meer zelfstandig? Dan biedt de duo-fiets u de mogelijkheid!

< lees verder >

 VRIJWILLIGER

Mag je graag fietsen en wil je ook voor je medemens iets betekenen? Dan biedt de duo-fiets de ideale oplossing!

< lees verder >

 


NIEUWS 

SPONSORING & DONATIES

Ga samen met Duo-Fietsmaatjes Duiven-Westervoort voor glasvezel!
En verdien € 25,- voor jezelf en € 50,- voor Duo-Fietsmaatjes Duiven-Westervoort!


Een mooie actie van DeltaFiber om glasvezel te promoten in Duiven en waarbij geïnteresseerden hun club, stichting of vereniging ook nog eens financieel kunnen steunen. Voor ons als bestuur van Duo-Fietsmaatjes reden om aan deze “glasvezel-clubactie” deel te nemen. Ben je geïnteresseerd in glasvezel, laat het via onderstaande link(s) weten. Dan steun je daarmee ook Duo-Fietsmaatjes!


“Je heb vast het goede nieuws al gehoord: ook in Duiven is supersnel glasvezel internet dichterbij dan ooit! Nu is het aan ons als inwoners om ervoor te zorgen dat 20% van de inwoners kiest voor een abonnement en het glasvezel er daadwerkelijk ook gaat komen.

 
Aanmelden voor DELTA: http://aklam.io/tuovJ6
Aanmelden voor Caiway: http://aklam.io/3gVxWf


Meer informatie over glasvezel en de clubactie: klik hier en lees verderWeek van de ontmoeting

Van 29 september tot en met 9 oktober is er de week van de ontmoeting. Deze week sluit aan op het landelijke project "Week tegen de eenzaamheid".  Er worden diverse activiteiten gedurende deze week georganiseerd. Ook wij van Duo-Fietsmaatjes doen mee! Op zondag 8 okotber zijn we met onze duo-fiets aanwezig op het Horsterpark Festival van 13:00 tot 16:00. Kom en fiets mee met een rondje Horsterpark!!

Er is een speciaal programmaboekje met alle activiteiten beschikbaar. Om dit boekje in te zien, klik hier: https://heyzine.com/flip-book/bad4b3b922.html


Fietschallenge A12: Fiets jij mee voor DuoFietsmaatjes? 

Doe mee aan de FietsChallenge A12! Deze fietsactie is special voor iedereen die in De Liemers of Arnhem werkt. Je gefietste kilometers worden omgezet in donaties aan goede doelen. 

Stichting Duo Fietsmaatjes Duiven-Westervoort is een van de goede doelen waarvoor gefietst kan worden. Dus stap op de fiets, maak kilometers en steun ons! Kijk voor informatie of aanmelden op   https://www.fietschallengea12.nl


Yes, de tweede duo-fiets voor Duo-Fietsmaatjes Duiven-Westervoort is een feit!! 

Op zaterdag 13 augustus jl. ontvingen we de sleutels van Ilse en Michiel de Warle van Liemers Fietsen in Duiven. Een mooi moment. Zo’n 3 jaar na de start zijn we trots op hoe het tot op heden gaat! Er is een groeiende belangstelling voor het duo-fietsen en dat is waar het om gaat: samen mobiel!

Wilt u ons steunen?

Sponsors en donateurs maken het mogelijk om deelnemers en vrijwilligers samen op de duo-fiets plezier te laten beleven.

U kunt ons helpen, hoe?

< lees verder >


 
 
 
E-mailen
Bellen
Instagram