Wilt u graag weer kunnen fietsen? Dat kan!

Heeft U zich al ingeschreven voor onze nieuwsbrief? Dat kan via ons contactformulier.

NIEUWS


Terug naar overzicht

02-12-2019

Stichting Duo-Fietsmaatjes Duiven-Westervoort is een feit!

De bestuursleden van Duo-Fietsmaatjes Duiven-Westervoort hebben onlangs bij notaris Jan van Swetselaar de oprichtingsakte voor een stichting getekend.

Van Swetselaar van Notariaat Duiven-Westervoort was vanuit de Liemerse Uitdaging benaderd of zijn kantoor bereid zou zijn om mee te werken aan het oprichten van de stichting Duo-Fietsmaatjes Duiven-Westervoort. Hiertoe had Duo-Fietsmaatjes een verzoek bij de Liemerse Uitdaging ingediend. De Uitdaging stimuleert bedrijven om hun maatschappelijke betrokkenheid te tonen.

Duo-Fietsmaatjes Duiven-Westervoort is nu officieel een stichting. Dit biedt de mogelijkheid om fondsen aan te schrijven om geld bij elkaar te krijgen om een duo-fiets met elektrische trapondersteuning te kopen. Het streven is om komend voorjaar ook daadwerkelijk te gaan fietsen op de duo-fiets.

De stichting heeft tot doel om medebewoners die niet (meer) zelfstandig kunnen fietsen of die eenzaam zijn, samen met een vrijwilliger op de duo-fiets weer de wind in haren te laten voelen. Inwoners die niet zelf (meer) kunnen fietsen maar dat nog wel graag willen doen of vrijwilligers, kunnen contact opnemen met: info@duofietsmaatjes.nl of 06-41747436. [[bstand: notaris_oprichting_stichting.jpg]]

 notaris_oprichting_stichting.jpg


Terug naar overzicht


 
 
 
E-mailen
Bellen
Instagram