ONS TEAM

Voorzitter: Gerard Rutgers

Voorzitter: Gerard Rutgers

Ik fiets al enkele jaren als vrijwilliger, een dag in de week, op de duo-fiets van de Liemerije in Duiven. Als ik zie hoe graag hun clienten, weer of geen weer, mee gaan op de duo-fiets, hoe fanatiek ze zijn; dat geeft mij enorm veel voldoening. Zij komen met de duo-fiets weer buiten, bewegen, voelen de wind door hun haren, voelen de kou, de warmte en soms een regendruppel en vergeet niet het lekker onderweg keuvelen over van alles. Het lijkt zo gewoon, maar voor de meesten is het niet meer zo gewoon. En daarom is het juist zo waardevol en dankbaar werk! Dat is voor mij de motivatie om ook de duo-fiets toegankelijker te maken voor al die andere mensen in Duiven, Loo, Groessen en Westervoort die niet meer zelfstandig kunnen fietsen of die eenzaam zijn. Er samen op uit, lekker onderhoudend en sportief voortbewegend door onze mooie streek. Samen mobiel met Duo-Fietsmaatjes Duiven-Westervoort!

Secretaris: Manon Broers - Goossens

Secretaris: Manon Broers - Goossens

Toen ik het artikel van Gerard in april 2019 in de Duiven Post las over zijn wens om een Stichting Duo Fiets op te richten, heb ik mij direct aangemeld. In het voorjaar van 2018 hebben mijn man en ik enkele keren gebruik mogen maken van de elektrische duofiets van verpleeghuis de Liemerije. Deze fiets is echter alleen bedoeld voor bewoners en mijn man, hij leed aan de ziekte van Alzheimer, woonde thuis. Doordat onze casemanager verbonden was aan de Liemerije, mochten wij gebruik maken van de duofiets. Mijn man was al een jaar niet meer in staat om zelfstandig te fietsen en miste zijn allergrootste hobby heel erg. Door de duofiets heeft hij toch nog enkele keren voor zijn overlijden intens kunnen genieten van het samen fietsen. Daarom wil ik mij inzetten om o.a. andere echtparen ook de mogelijkheid te bieden om samen, gezellig naast elkaar, te genieten in de natuur en onze prachtige omgeving. Samen nog zoveel mogelijk genieten, samen mobiel!

Penningmeester: Aart van Veldhuizen

Penningmeester: Aart van Veldhuizen

Ik heb mij destijds aangemeld als vrijwiliiger om samen met Gerard Rutgers en Manon Broers deze Stichting op te zetten. Mijn belangrijkste motivatie om mee te doen was wel het feit dat er een hoop mensen zijn die behoefte hebben om in de buitenlucht te zijn maar dit niet meer zelfstandig kunnen. Uit ervaring weet ik dat samen fietsen, samen in de buitenlucht voor deze mensen een hele mooie ervaring is, en heel dankbaar werk. Ik heb er zeker zin in en hoop dat we de Stichting tot een groot succes kunnen laten uitgroeien. SAMEN MOBIEL!

 
 
 
E-mailen
Bellen
Instagram